VI GØR, HVAD DER ER RIGTIGT FOR DIN HUD.

OM UNIVERSKIN

HVAD ER FORDELENE VED EN HYPER-PERSONALISERET HUDPLEJEREJSE?

Compound Reborn. Hudpleje genopfundet. En ny generation af hudplejeformler, der er personligt tilpassede, frisk sammensatte, minimalistiske og udleveret gennem lægeklinikker kun.

Vores innovative teknologier muliggør, at hudplejefagfolk kan skabe mere end 1,8 millioner forskellige serumformler i 57 forskellige koncentrationer. Universkin er en unik hudpleje-tilgang skræddersyet til den enkelte i stedet for en bred behandlingsmetode for en heterogen population.

Universkin er den foretrukne hudplejekomponent i en holistisk tilgang til at tackle udfordrende ansigtshudtilstande, lige fra pigmenteringsproblemer i olivenhudfarver til akne-udsat hud med slap hud og rynker, samt misfarvning og følsomhedsbekymringer, blandt andre.

Universkin har lægens tillid til effektivt at håndtere disse vanskelige hudtilstande, som læger står over for i deres daglige praksis.

Vi bemyndiger sundhedsfagfolk på en unik måde ved at give dem muligheder gennem moderne og banebrydende teknologier til at skabe fremtiden for hudpleje.

For meget creme, men for lidt behandling? Hvorfor personlig tilpasning betyder noget.

Med tusindvis af forskellige produkter på markedet for hudpleje, hvorfor kan forbrugerne så ikke finde de perfekte produkter, de har brug for? Svaret er, fordi skønhedsindustrien skaber produkter, folk ønsker, ikke produkter, folk har brug for. Den følelsesmæssige tiltrækning af skønhedsprodukter - højre hjernehalvdel - er lige så kraftfuld som den venstre hjernehalvdel logik og i de fleste tilfælde endnu mere. En af de sværeste ting er at få folk til at acceptere, at den måde, de tænker på, måske ikke er den bedste. Men gamle mønstre og modeller kan ændres. Vi ved, at du ikke leder efter flere produkter. Du leder efter de rigtige produkter.

Vores mål er at skabe hudplejeprodukter med mennesker, der tror på det, vi tror på. Og det er ikke overraskende, at du kun finder Universkin i lægepraksisser. Det, der gør Universkin unikt, er, hvem der skaber Universkin. Fordi læger ser individer, mens virksomheder ser markedsskiver.

Hvad gør det ved min hud?

Med vores skræddersyede formulerede serumer kan du forvente at se mærkbare forbedringer:

 • På bare to uger kan du se reducerede synlige porer og rødme.

 • Inden for 6 til 12 uger vil du begynde at se synlige forbedringer på andre områder, herunder ujævn hudtone, fine linjer, kedelige områder og misfarvning i olivenhudtoner eller grå toner i mørk hud.

 • For hud, der er tilbøjelig til acne, kan tidslinjen variere afhængigt af den oprindelige hudtilstand, men resultater kan ses allerede efter 6 uger og fortsætte med at forbedre sig op til 20 uger. Vær sikker på; vores kraftfulde serumformler er designet til at tackle disse udfordrende hudtilstande med synlige resultater over tid.

Vores produkter er udviklet til at pleje din hud under behandlinger hos din hudlæge, såsom laser, kemiske peelinger og/eller Botox. Traditionelle produkter er ikke designet til at tilbyde det niveau af sikkerhed, tilpasning og uddannelse. Vi investerer i klinisk forskning og forsøg for at sikre, at vores produkter ikke kun er sikre og effektive, men også leverer reelle og håndgribelige resultater i huden. Vi gør, hvad vi siger, vi gør.

HVILKE TEKNOLOGI/VIDENSKAB LIGGER BAG UNIVERSKIN?

Vores hudplejemærke støttes af et årti med intensiv forskning og udvikling, hvilket resulterer i unikke patenterede teknologier, der adskiller os i branchen. I modsætning til den sædvanlige R&D-tidsramme på 6 måneder gennemgår vores produkter i gennemsnit 5 års omhyggelig forskning, før de bliver lanceret. Denne ubøjelige forpligtelse til innovation og videnskabelig ekspertise er tydelig i vores skræddersyede serum-sortiment, der har fået anerkendelse og priser fra den internationale lægeverden.

Kernen i vores hudpleje-tilgang er Freshly Pressed Technology, beskyttet af patent WO/2015/173481. Denne banebrydende mikroemulsion gør det muligt for os at opløse rene aktive ingredienser i pulverform og skabe skræddersyede formler inden for få sekunder. Dette sikrer, at vores serumer er meget koncentrerede, hyper-personaliserede og friskblandede, hvilket giver øjeblikkelige resultater.

Vores formler er baseret på aktive ingredienser og koncentrationer, der tilpasses hver enkelt persons unikke hudtype, bakket op af stabilitetsdata og høj penetrationsevne, snarere end markedsføringspåstande. Blanding af vores hudpleje lige før brug gør vores produkter endnu bedre.

Takket være vores patenterede proces er vi fritaget for begrænsninger i en holdbarhed på 36 måneder. Vi fokuserer på det, der gør forskellen: De rigtige aktive ingredienser, i den rigtige koncentration, udvalgt efter den rigtige hudvurdering og friskblandet.

Med faciliteter på hvert kontinent blandes hver Universkin serum frisk 48 til 72 timer før den leveres til din dør.

En anden nøgleteknologi i vores produkter er Inflammarkers Technology, beskyttet af patent EP2165698, der præsenterer en patenteret blanding af 3 proprietære signalpeptider og en vækstfaktor. Denne kraftfulde kombination hjælper med at reducere inflammatoriske markører, øge kollagenproduktionen, forbedre hyaluronsyre-syntesen og forbedre hudens generelle udseende, hvilket sikrer optimale resultater uden at gå på kompromis med hudens sundhed.

Desuden er vores eksklusive AI-assisterede platform, SkinXS, kun tilgængelig for sundhedsfagfolk, der bruger Universkin-produkter. SkinXS giver sundhedsfagfolk mulighed for en mere effektiv og sikker måde at vurdere hudtilstande og formulere skræddersyede hudplejeløsninger til deres patienter.

Denne banebrydende platform udnytter kunstig intelligens til at forbedre præcisionen og effektiviteten af vores hudplejerutine, hvilket gør det til et betroet valg for sundhedsfagfolk i håndteringen af udfordrende hudtilstande.

HVORDAN VI VÆLGER HUDINGREDIENSER TIL HVER SERUMFORMEL?

Det tillid, der er placeret i os af vores lægepartnere og deres patienter, er af allerstørste betydning, og vi arbejder på at tjene og bevare denne tillid ved kun at vælge ingredienser til inkludering i vores system. Vores produkter fremstilles og pakkes på en måde, der sikrer den højeste effektivitet.

Vi har 19 ingredienser og stræber efter at inkludere alle de bedste hudplejeingredienser i verden. Vi forsker og tester ingredienserne selv og sammen med vores lægefællesskab, hvor vi gennemfører uafhængige undersøgelser. Vi observerer resultaterne, sammenligner lægernes observationer og overvejer vores patienters formulapreferencer.

De anbefalede produkter, der udgør vores hudplejerutiner, er de hudplejeingredienser med videnskabeligt bevis, der har vist de bedste hudmæssige fordele:

 • Dokumenterede ingredienser, der sigter mod barriererne for hudens sundhed.
 • Vi tilbyder professionelle farmaceutiske ingredienser af høj kvalitet i hvert produkt.
 • Fraværet af ingredienser, der vil forværre barriererne for hudens sundhed.
 • Evnen til at forbedre patienternes hudens sundhed, som afgjort af læger, der bruger systemet.
 • Bevis for effektivitet, når de bruges på den tilsvarende hudtype.
 • Evnen til at forbedre effektiviteten af andre produkter i rutinen, når produkterne lægges lag på lag.
 • Korrekt emballage og fremstilling for at sikre, at formuleringerne er potente.

Et eksempel på stærkere, mere effektive ingredienser, der anvendes i Universkin, er de biomimetiske peptider. Koncentrationen og leveringen af biomimetiske peptider er afgørende for, at de har nogen indvirkning på hudens udseende. En kritisk mængde (som varierer afhængigt af peptidet) er påkrævet for at fremme sådanne reaktioner som øget fibroblastaktivitet eller kollagensyntese.

De kriterier, vi bruger til at bestemme, hvilken hudplejerutine der skal inkluderes, er listet i rækkefølgen af vigtighed og vægt, vi giver dem i vores beslutning:
A. Serumformel: Den mest potente kombination af alle ingredienser, der opfylder kriterierne for din hudanalyse med færrest risici for hudaggression.
B. Synergetisk hudpleje: Produkter, der vil lægge sig bedst sammen med dine serumprodukter.
C. Solcreme: Mineralbaseret kun, i pulver- eller cremeform.
D. Renseprodukter: Olivenoliebaseret, for at sikre perfekt fjernelse af vandtæt solcreme, makeup og miljøforureninger, samtidig med at hudens pH respekteres.

HVEM SKABTE DETTE BRAND?

Universkin blev skabt i 2006 af et tværfagligt lægeteam. CEO'en og hovedtænkeren bag mærket er en erfaren forsker med en stærk passion for innovation.

ER RESULTATERNE KLINISK BEVIDST?

Ja, vi har investeret i talrige kliniske forsøg, og beviset/resultaterne er blevet præsenteret på de største medicinske verdenskongresser for æstetisk dermatologi. Vi er blevet tildelt to gange med de prestigefyldte Medical Aesthetic Awards i kategorierne bedste medicinsk hudpleje og mest innovative hudpleje.

ER UNIVERSKIN EN REN HUDPLEJE?

Universkins produkter er meget koncentrerede, skræddersyede og friskblandede. Vores serumer blandes 48 til 72 timer, før de når hver af vores kunders hud.

Vores produkter har renere formuleringer:

 • De indeholder ikke parabener eller phenoxyethanol.

 • Ingen kunstige farvestoffer (farven på vores produkter er den naturlige farve af dets ingredienser, eller vi bruger naturlige farvestoffer).

 • Vi har erstattet mineralolier med planteolier.
  I vores rensende produkter har vi erstattet med rengøringsmidler af naturlig oprindelse, der ikke udtørrer huden.

 • Vores formuleringer er VEGAN, hvilket betyder, at de ikke indeholder animalske ekstrakter og ikke testes på dyr (som krævet af europæisk lov).

Al Universkin serumemballage er lavet af ren glas eller genanvendelige materialer, der bedre beskytter vores aktive formuleringer.

ER UNIVERSKIN ET NATULIGT ØKOLOGISK MÆRKE?

Universkin er ikke og har ikke til hensigt at være et 100% økologisk eller et 100% naturligt mærke. Vi ønskede at skabe en hudplejelinje, der først og fremmest leverer resultater - sand effektivitet - på en måde, der er renere, grønnere og vegansk.

Hos Universkin tror vi stærkt på fremskridt, og at bruge kun naturlige ingredienser går imod denne tankegang. I overensstemmelse med denne filosofi kombinerer Universkin det bedste fra naturen med det bedste fra videnskaben (specifikt bioteknologi) - til hvilket vi tilføjer de bedste, mest avancerede og anerkendte kosmetiske og dermatologiske molekyler, der er dokumenteret sikre og effektive for huden.

Vi investerede i at skabe formuleringer, der er effektive - dem, der kunne matche irriterende molekyler som retinolsyre eller peelinger - men som også er venlige mod huden og miljøet, i stedet for blot at skabe naturlige produkter, der kan laves hjemme.

Vi besluttede os for ikke kun at bruge 100% naturligt udvundne ingredienser af flere årsager:

 • Mange af dem støttes ikke af stærke, videnskabelige og velrenommerede studier, og når de gør det, anerkendes de kun som gode fugtighedsgivende og nærende ingredienser. Brug af 100% naturligt udvundne ingredienser - især hvis og når de bruges af en hel stor skala industri som skønheds- og kosmetikindustrien - kan have en skadelig, hvis ikke alvorlig, indvirkning på naturressourcerne og deres bæredygtighed.

 • Mange naturlige ingredienser er allergifremkaldende (æteriske olier, for eksempel), og i økologiske mærker bruges de primære konserveringsmidler, der er kendt for at være irriterende for øjenområdet.

 • I stedet vendte vi os mod den nyeste videnskab - de mest moderne bioteknologier - for at naturligt producere vores aktive stoffer, som kan reproduceres i uendelighed på laboratorier, med nul indvirkning på miljøet.

 • 88% af Universkins aktive stoffer stammer fra bioteknologisk oprindelse, og 92% er aktive stoffer af naturlig oprindelse. Vi foretrækker bioteknologi som den primære kilde til vores aktive stoffer, fordi dette er en bæredygtig, progressiv måde at producere naturlige men effektive ingredienser - der giver resultater.

 • Vores aktive stoffer (også kendt som bioteknologiske aktive stoffer) bakkes op af stærke, videnskabelige og velrenommerede studier, der beviser deres effektivitet.

HVORFOR BRUGER UNIVERSKIN IKKE RETINSYRE, HYDROQUINON ELLER ANTIBIOTIKA?

Universkin handler om at styrke hudens barriere (inklusive dens gode bakterier) og lindre rødme. Som følge heraf har vi forhindret os i at bruge ekstremt irriterende molekyler af denne årsag. Vi ved, hvordan vi håndterer de mest udfordrende hudtilstande uden at være aggressive mod huden. Og derfor kan vi bevare denne glød (hellige gral...) i længere tid.

HVAD BETYDER DET AT VÆRE VEGANSK INDENFOR HUDPLEJE?

Vegansk betyder, at formuleringerne ikke er blevet testet på dyr og ikke indeholder nogen animalske ekstrakter.

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM "PROBIOTISK" OG "HUDFLORA-REGULATORER"?

'Probiotisk' er det videnskabelige navn for bakterier. Universkin-produkter til acne eller atopi-tilbøjelig hud anvender peptider, der stammer fra probiotiske bakterier, der klinisk er bevist at stimulere de gode bakterier, der lever på vores hud. Ved at stimulere de gode bakterier, der lever på vores hud, kan vi styrke vores hudflora og dermed bedre beskytte vores hud. Universkin bruger ikke probiotika (dvs. 'levende' bakterier) i nogen af vores produkter, da disse ikke kan overleve i formuleringer.

ER PRODUKTERNE BETRAGTET SOM HALAL?

Vores produkter indeholder ikke animalske ekstrakter, herunder svinekødsekstrakter.

HVORFOR SÆLGER I IKKE NATCREMER?

Vi sælger ikke natcremer, fordi vi mener, at natcremer blot er en federe version af dagcremer. Vi anbefaler i stedet at bruge vores meget koncentrerede serumformler til natten og matche dem med vores rige teksturcremer og balsamer. Hvis du foretrækker det, kan du også bruge vores cremer dag og nat, da de også er velegnede til natbrug, dvs. om morgenen + om aftenen.

HVORDAN FORKLARER I UNIVERSKINS PRISSÆTNING?

Vi mener, at Universkin er den bedst mulige investering, du kan foretage i din hud. Produkterne er resultatet af 16 års ekspertise på det højeste niveau - drevet i høj grad af den unikke erfaring og ekspertise hos en af verdens førende lægefællesskaber.

Vores flaskedesign leverer ikke resultater. Det gør indholdet derimod. Vi kan også lide flot design, men et guldbelagt låg på vores hudplejepakning vil ikke forbedre din hud.

I Universkin betaler du ekstra for din investering i ingredienserne og friskhedens logistik. Vi lytter til dine hudbekymringer og udfører vores proprietære 8 farvekodede hudanalyse, før vi anbefaler nogen hudplejerutine. Dette giver Universkin mulighed for at ultra-tilpasse din rutine for at sikre de bedste resultater og uddanne dig om din hud og vores anbefalinger.

Vi tilbyder langt mere alsidighed for at matche din livsstil. Vi kommer i en række styrker, formuleringer og koncentrationer for at matche alle forskellige hudtyper og tilstande.

Vi tjekker ind med dig hver anden måned og overvåger dine fremskridt; hvis vi ikke ser de resultater, vi ønsker, eller hvis du oplever ubehag som tørhed eller skælning, arbejder vi sammen for at justere din rutine. Det er et ægte partnerskab, som du sjældent finder andre steder end i vores lægefællesskab.

Vi brugte fem år på at udvikle hvert Universkin-produkt - ved hjælp af den nyeste videnskab, hudplejeekspertise og teknologi. Dette står i skarp kontrast til den tid, det typisk tager at skabe hudplejeformuleringer (i gennemsnit seks måneder mellem briefing og produktion) og er et bevis på den tid, energi, ekspertise og dedikation, vi investerede i at skabe en blid, men kraftfuld, grønnere, men effektiv, vegansk, men luksuriøs hudplejelinje - med klinisk beviste resultater.

HVORFOR HAR UNIVERSKIN KUN MINERAL SOLBESKYTTELSE?

Vores team arbejder ihærdigt på at udvikle den bedste solbeskyttelsesfaktor (SPF), og vi forstår, at tid og indsats er vigtige i skabelsen af et kvalitets solplejeprodukt. Efter omfattende forskning har vi konkluderet, at mineralbaserede solcremer er den sikreste og mest effektive form for solbeskyttelse på lang sigt. Vi erkender dog, at dette er vores mening og ikke en dom over andre hudplejevirksomheder, der måske bruger forskellige UV-filtre i deres solcremeformuleringer.

Vi forstår den almindelige bekymring for den hvide film, der nogle gange kan være forbundet med mineralbaserede solcremer. Derfor lægger vi stor vægt på teksturen af vores formuleringer for at sikre en behagelig oplevelse for vores brugere, uden at gå på kompromis med solbeskyttelsens effektivitet. Vores mineralbaserede solcremer er formuleret uden brug af mineralolier eller silikoner, og vi undgår også brugen af ​​mineralnanopartikler for at imødekomme potentielle bekymringer.

Vi mener, at det altid er bedre at bruge solcreme end slet ikke at bruge nogen solcreme, og vi er dedikerede til at tilbyde en høj kvalitet, mineralbaseret solcremeoption for vores kunder. Vi sætter pris på din støtte, mens vi fortsætter med at udvikle de bedste solbeskyttelsesprodukter til din hud.

HVAD BETYDER KØNSNEUTRALITET?

Kønsneutral betyder, at alle vores produkter kan bruges af både kvinder (de er lavet til kvinder) eller mænd (skræddersyede formuleringer tillader os at gøre dem stærke nok til mænds hud). Vores duft er neutral; produkterne er renere, grønnere, veganske; vores teksturer er ikke-fedtede og effektive, så de vil også fungere på mænds tykkere hud.

HVAD ER DER I DIN DUFT?

Vores unikke duft blev skabt af en mesterparisisk parfumør. Den er designet til ekstremt sensitiv hud. Det er også vigtigt at bemærke, at ikke alle vores produkter indeholder duftstoffer.